IKEA VIKTIGT: de hebberigmakende nieuwe collectie

IKEA MALM VIKTIGT Fika Magazine

Hoera! Een nieuwe collectie van IKEA. Na het grote succes van de samenwerking met Ilse Crawford heeft de woongigant nu de handen ineen geslagen met Ingegerd Råman, een van de bekendste glasontwerpers en keramisten uit Zweden. En de collectie, IKEA VIKTIGT, is wederom zeer geslaagd als je het ons vraagt.

limited edition-collectie

De limited edition-collectie bestaat uit handgemaakte producten van glas, keramiek en natuurlijke vezels. Ingegerds design staat bekend om producten die stralen in hun eenvoud. De producten werden vervaardigd in Polen en Vietnam, door lokale vakmensen. Naast de collectie, die bestaat uit eettafelstoelen, fauteuils, krukjes, sofa’s, bamboelampen, serveerschalen en glaswerk, lanceert IKEA ook een boek over Ingegerd Råman. Hierin krijg je een uniek kijkje in het Zweedse huis van de ontwerpster en deelt ze haar visie op design en creativiteit.

IKEA VIKTIGT mei 2016 verkrijgbaar

IKEA VIKTIGT ligt vanaf mei 2016 in de winkels. Bekijk hieronder alvast de sfeerbeelden.

IKEA VIKTIGT IKEA VIKTIGT IKEA limited edition IKEA limited edition IKEA limited edition IKEA limited edition IKEA limited edition IKEA limited edition

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende