H&M Conscious Exclusive 2016

H&M Conscious Exclusive 2016

Kruis 7 april 2016 maar vast door in je agenda, want dan ligt de gloednieuwe H&M Conscious Exclusive 2016-collectie in de winkels. Dit jaar werkt de modeketen samen met Musée des Arts Décoratifs, onderdeel van het Louvre in Parijs.

De ontwerpers lieten zich inspireren door de collecties en archieven van het museum. Het resultaat is een schitterende collectie met red carpet pieces. Ann-Sofie Johansson, creatief adviseur bij H&M: ‘Met deze collectie tillen we duurzaamheid naar een hoger niveau. We werken met innovatieve materialen zoals kralen en strass gemaakt van gerycled glas, en Denimite, een materiaal gemaakt van versleten denim.’

Julia Restoin Roitfeld is het gezicht van de campagne. De complete collectie zal 7 april 2016 in 180 winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn én in de online shop.

Bekijk hier alvast een voorproefje:

Fika Magazine H&M Conscious Exclusive 2016

Fika Magazine H&M Conscious Exclusive 2016

Fika Magazine H&M Conscious Exclusive 2016

H&M Conscious Exclusive 2016

Zo zag de Consciouscollectie er afgelopen jaar uit.

 

Één suggestie bij “H&M Conscious Exclusive 2016

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende