Green Kitchen Stories

Fika Magazine Green Kitchen Stories

Soms kom je van die websites tegen waar je direct uren op door kunt blijven klikken. Green Kitchen Stories is er zo een – liefde vanaf de eerste klik.

Green Kitchen Stories is het kindje van Luise en David, woonachtig in Stockholm. Hij werkt als art director bij een tijdschrift en zij studeert voor voedingstherapeut. Samen hebben ze twee kinderen en delen ze de liefde voor gezond en ‘clean’ eten. Het gezin eet vegetarische gerechten, waarbij ze gebruik maken van whole foods en organic producten. Die gerechten delen ze op Green Kitchen Stories – genoemd naar de groene wand die ze in hun keuken hebben, én in hun kookboek The Green Kitchen.

Maar bij ‘gewoon’ gezonde gerechten blijft het niet, want ze zorgen er ook voor dat het op z’n mooist op de kiek wordt gezet. Het water loopt je in de mond als je een tijdje door de diverse recepten scrollt, om vervolgens direct de keuken in te duiken. Lees het hele verhaal van Luise en David hier.

Dit zijn onze drie favoriete gerechten:

Grilled Beet Burgers

Fika Magazine Green Kitchen Stories

Sweet Potato, Carrot & Red Lentil Soup

Fika Magazine Green Kitchen Stories

Hazelnut cake with Honey Drizzled Figs

Fika Magazine Green Kitchen Stories


Fotocredits: Green Kitchen Stories


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende