Door deze foto's wil je direct naar de Faeröer Eilanden

Faeröer Eilanden Fika Magazine

Een foto zegt meer dan duizend woorden is een gezegde dat maar wat vaak van pas komt als het op reisbestemmingen aankomt. Zeker in de visuele wereld waarin we vandaag de dag leven laten we ons maar wat graag lekker maken op Pinterest en Instagram met de mooiste bestemmingen. Of het er in de realiteit precies zoals op de foto uitziet, is natuurlijk een tweede, maar even wegdromen bij mooie plaatjes doen we allemaal. Bij het zien van onderstaande foto’s wil je direct je koffers pakken naar de Faeröer Eilanden, een eilandengroep waar de natuur buitengewoon mooi is.

De Faeröer Eilanden in 7 foto’s

De Faeröer Eilanden is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De eilanden liggen in de driehoek van Noorwegen, IJsland en Schotland en zijn een autonoom gebied in het koninkrijk van Denemarken. Er leven zo’n 50.000 mensen op de Faeröer, waarvan de meesten in de hoofdstad Tórshavn wonen. Får betekent in het Deens schaap en øer eiland, dus de Faeröer worden ook wel Schapeneilanden genoemd.

Faeröer Eilanden Fika Magazine Faeröer Eilanden Fika Magazine Faeröer Eilanden Fika Magazine Faeröer Eilanden Fika Magazine Faeröer Eilanden Fika Magazine Faeröer Eilanden Fika Magazine

Ben jij al eens op de Faeröer Eilanden geweest? En zo ja, wat is jouw favoriete plek? Laat het weten in de reacties, dan dromen wij ondertussen nog even verder…

Meer inspiratie voor een vakantie naar Scandinavië?

Zin gekregen in een vakantie naar Scandinavië? Of wil je je nog even wat verder onderdompelen in onze favoriete landen? Lees dan deze artikelen nog even. Wedden dat je koffers dan echt uit het stof worden gehaald?!

Één suggestie bij “Door deze foto’s wil je direct naar de Faeröer Eilanden
  1. Berber zegt:

    Ik ben er afgelopen juni geweest! Een geweldige bestemming. Mijn favoriete plekjes waren Gásadalur en Sorvagsvatn (de laatste foto). Ik zou zo weer terug willen!


Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende