Even voorstellen: blogger Paula

Paula Stockholm

Aan alle lezers van Fika Magazine,

Eind 2015 zag ik mijn kans: ik kon mijn voorliefde voor Scandinavië en mijn passie voor schrijven in de praktijk brengen. Het komende half jaar ga ik namelijk gastblogs voor Fika Magazine schrijven.

Het zit namelijk zo, in januari 2016 verhuis ik voor een aantal maanden naar Stockholm in verband met mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Een half jaar in Stockholm lijkt me dé ultieme kans om eens goed de do’s & don’ts van de stad op een rijtje te zetten. Dit doe ik natuurlijk niet alleen voor mijzelf, maar ook voor alle Fika Magazine-lezers.

Wat kunnen jullie zoal verwachten? Voornamelijk de hidden gems van Stockholm, en natuurlijk de leukste lunchplekjes, musea, recepten en nog veel meer! Daarnaast wellicht ook wat Zweedse talenkennis die ik gedurende deze periode opdoe.

Mochten jullie nog suggesties hebben over de manier waarop ik deze blogs invul, laat dit dan weten in de reacties!

Liefs,
Paula


Paula
Paula studeert een half jaar in Stockholm en twee keer per maand schrijft ze op Fika Magazine over haar belevenissen in de stad. Ze deelt onder andere de leukste plekken om te lunchen, interessante musea en de lekkerste Zweedse recepten.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende