Shoptip: de Are you Swedish? Cool Department Store

Are You Swedish? Cool Department Store

Acht jaar geleden begon Hanneke de Boer Are You Swedish, een PR-bureau gericht op Zweedse merken. In haar portfolio vind je labels als Dagmar, Void en Swedish Hasbeens, maar er is meer. Hanneke heeft namelijk onlangs een webshop – de Are You Swedish? Cool Department Store – gelanceerd gericht op de ondernemende mens. Uiteraard met veel fijne Scandinavische merken.

Are You Swedish?

De Are You Swedish? Cool Department Store is er volledig op gericht om het ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken. Je vindt er producten zoals notitieboekjes, goede oordopjes en reisbenodigdheden. Maar ook rittenkaarten voor yogalessen – het is tenslotte belangrijk om af en toe ook een stapje terug te doen als ondernemer.

Are You Swedish? fika MagazineDepartments

De shop is ingericht op verschillende momenten en doelen: zo heb je ‘coffee’ (uiteraard onze favoriet), ‘something to wear’, ‘travel’, ‘time’, ‘unwind’ en ‘money’. Je shopt dus niet zomaar een leuk product, maar je kijkt echt naar jouw behoefte.

Gratis paspoorthoesje

Nieuwsgierig geraakt naar de webshop? Dan hebben we goed nieuws! Als je nu iets boven de € 30 bestelt in de shop, dan krijg je met de code ‘fikamagazine’ een paspoorthoesje cadeau. Klik hier om direct in de shop te neuzen.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende