Agnes' Aanrader: Tunnbröd van IKEA

Mijn liefde voor IKEA steek ik niet onder stoelen of banken. Maar die liefde eindigt niet bij de kassa, die gaat verder in de Zweedse supermarkt die vervolgens op je te wachten staat. Naast het feit dat ik de verpakkingen heerlijk simpel vind, is ook de inhoud van sommige producten om je vingers bij af te likken, waaronder Tunnbröd.

Het Tunnbröd ligt in het vriesvak en zijn dunne plakken ‘brood’. Ik zie het eigenlijk meer als een soort wraps die je zo uit het vuistje kunt eten of met lekker beleg, zoals zalm en dille. Op het eerste gezicht verschilt het brood – behalve de vorm – niet zo van de wraps die in normale supermarkten liggen, maar aan deze variant zit een soort anijsachtige smaak, waardoor je er alleen maar meer van wilt eten.

Heb jij het Tunnbröd van IKEA al eens geproefd?


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende