Agnes' Aanrader: &Other Stories x Rachel Antonoff

De collectie hangt alweer een tijdje in de winkels, maar pas deze week ontdekte ik hoe leuk-ie eigenlijk is. Modeketen &Other Stories en de New Yorkse Rachel Antonoff sloegen hun handen ineen een creëerden een vrolijke collectie met de mooiste prints en kleuren.

De lijn bestaat uit jurkjes, rokken, tops en broeken en bevat een setje nagellak die uiteraard met de rest van de items matcht. Mijn favoriete items zijn de crop tops en de zijden midi-jurk.

Wat vind jij van de collectie?

Schermafbeelding 2015-06-14 om 10.24.44

Schermafbeelding 2015-06-14 om 10.24.57


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende