Deze collectie van Weekday laat maar weer eens zien dat de Scandinaviërs voorlopen

Weekday rainbow

Wie ook maar een beetje geïnteresseerd is in Scandinavië, weet dat het niet alleen fijne landen zijn om op vakantie te gaan: de landen lopen ook op vele fronten voor op de rest van de wereld. Zo zijn ze ver vooruit als het gaat om zwangerschapsverlof voor beide ouders en hebben ze duurzaamheid over het algemeen heel hoog in het vaandel staan. En deze collectie van Weekday, laat maar weer eens zien dat ook homorechten op de agenda staan.

Weekday Rainbow

Natuurlijk representeert één merk niet een heel land of een heel gebied, maar het merk geeft wel een mooi voorbeeld aan anderen. De rainbowcollectie is niet alleen een manier om de Pride Month te vieren; het is tevens een ode aan kunstenaar Gilbert Baker. Baker, die eerder dit jaar overleed, ontwierp in 1978 de regenboogvlag; het wereldwijde symbool van de LGBT community (lesbian, gay, bisexual, and transgender).

Collectie

De Weekdaycollectie bestaat uit acht verschillende t-shirts, in acht kleuren met de woorden sex, life, healing, sunlight, nature, art, harmony en spirit. De shirts zijn te koop voor € 15 in de winkels en webshop van Weekday.

weekday rainbow fika magazine

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende