Tip: The yogurt shop Kopenhagen

The yogurt shop kopenhagen

De laatste jaren heeft havermout een enorme comeback gemaakt. De zaakjes, kookboeken en producten schieten als wortels uit de grond. Maar er is nog een ander product dat ook onze grootmoeders al aten, dat weer een nieuwe – hipper – leven in is geblazen: yoghurt. In Kopenhagen is in 2013 The yogurt shop geopend, waar je terecht kunt voor allerlei soorten yoghurt én toppings.

The yogurt shop

Bij The yogurt shop kies je een soort yoghurt uit, bijvoorbeeld skyr of hangop. Vervolgens kun je kiezen uit toppings als karamel, passievrucht, rabarber en vanille. Ook kun je nog noten of granola toevoegen om je yoghurt helemaal compleet te maken. Je kunt er tevens terecht voor een lekker kopje koffie, frozen yoghurt of vers belegd broodje.

Adres

De zaak zit gevestigd aan de Grønnegade 37.

#iskaffe og #frozenyogurt ☕️ #økologi #skyris #hansenis #regram @madaboutcopenhagen Een foto die is geplaatst door The Yogurt Shop (@theyogurtshop) op

Kære kunder ☺️i morgen åbner vi desværre først kl 12, men har åbent for to go indtil kl 9 ha’ en fortsat dejlig torsdag

Een foto die is geplaatst door The Yogurt Shop (@theyogurtshop) op


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende