Tip: maak je eigen poster met Mapiful

Mapiful Poster

Dit nieuwe Zweedse concept bewijst maar weer dat al het moois uit Scandinavië komt. Mapiful is een tool waarmee je je eigen poster kunt maken van de plattegrond van jouw gewenste stad, dorp of plaats. En dat ziet me er toch een partij instagrammable uit.

De tool werkt simpel: je vult de plaatsnaam in en er wordt automatisch een kaart gemaakt. Dan kun je de kaart verplaatsen en in- en uitzoomen. Vervolgens kun je de tekst aanpassen van de header en divider (daar staat standaard de plaatsnaam en het land). Alles naar wens? Dan kun je door naar de volgende stap, het customizen van je poster. Hier kun je kiezen uit vier thema’s en twee formaten. Ook kun je nog bepalen of je een staand of liggend exemplaar wilt. En dan is het alweer tijd voor de laatste stap: afrekenen en wachten tot-ie gratis thuis wordt bezorgd.

De posters van Mapiful kosten $ 60, wat omgerekend zo’n € 52 is. Het staat niet alleen ontzettend leuk in je eigen huis, het is ook hét perfecte cadeau. Heb je bijvoorbeeld een herinnering aan een stedentrip samen met iemand, dan is het te leuk om een Mapifulposter cadeau te geven. Je zou bijna zin krijgen in de winter voor de feestdagen.

Mapiful-voorbeeld

Mapiful-voorbeeld-3

Mapiful-voorbeeld-2


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende