Met deze Scandinavische regenjassen kom jij de herfst wel door

Scandinavische regenjassen

Hoe leuk we alle voordelen van de herfst ook vinden er kleeft toch ook een groot nadeel aan de herfst. We hebben het natuurlijk over de bakken regen die in het najaar uit de lucht komen vallen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg manieren om die druppels stijlvol te trotseren. Zeker in Scandinavië – waar het weer ook niet altijd meezit – zijn ze zeer bedreven in het ontwerpen van regenjassen. Daarom zetten we vandaag een aantal Scandinavische exemplaren voor je op een rij waarmee je met gemak de herfst doorkomt.

Rains

Alleseerst een mooie blauwe regenjas van Rains, een van de bekendste regenjasmerken uit het hoge noorden. Het merk verkoopt zowel vrouwen- als mannenjassen en heeft tevens een uitgebreide accessoirescollectie. Eigenlijk alles dus om jouw droog van a naar b te brengen.

scandinavische regenjassen fika magazine

Rains Curve, € 88,-

scandinavische regenjassen fika magazine

Rains mannenjas, € 80

Becksöndergaard

Het Deense Becksöndergaard is niet gespecialiseerd in regenjassen, maar heeft wel een aantal fijne exemplaren in de collectie zitten. Onze favorieten? De metallicversie en de regenjas met sterren.

Scandinavische regenjassen fika magazine

scandinavische regenjassen fika magazine

Becksöndergaard ,  € 99,95

Ilse Jacobsen

Dit merk ken je misschien van de (te leuke) regenlaarzen, maar wist je dat Ilse Jacobsen ook ontzettend fijne regenjassen heeft? Ietsje duurder, maar de kwaliteit is ontzettend goed en de jassen zijn gevoerd.

Scandinavische regenjassen Fika Magazine

Ilse Jacobsen regenjas, € 119,99

Stutterheim

En tot slot kan het Zweedse merk Stutterheim niet in het lijstje ontbreken. Dit merk is net zoals Rains volledig gespecialiseerd in regenjassen en heeft prachtige exemplaren in de collectie. Onze lievelingsjas is deze lichtblauwe.

Scandinavische regenjassen Fika Magazine

Stutterheim regenjas, € 131,99

Fotocredits omslag: Mads Schmidt Rasmussen


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende