Rains regenjassen

Helaas regent het in Nederland vaker dan we lief hebben. Ook in de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, besluiten de weergoden maar wat vaak dat er druppels moeten vallen – 121 dagen om precies te zijn. Daar moest iets op bedacht worden vonden de bedenkers van het merk Rains.

Het moderne stadsleven, met al zijn kleur en diversiteit, moest gecombineerd worden met de praktische kant van regenkleding. Wat werd geboren was een moderne versie van de traditionele regenjas. Functie en esthetiek gaan bij Rains hand in hand en dat maakt het een stuk aangenamer om ‘s ochtends de fiets op te stappen tijdens de zoveelste regenbui.

Inmiddels bestaat de collectie niet alleen meer uit jassen, maar ook uit broeken en tassen. Toch vinden wij het eerste ontwerp – de regenjas – een geniale zet en een must have voor iedereen die in een regenachtig land woont.

rainsBron afbeeldingen

Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende