Deze winkelgalerij in hartje Oslo is fantastisch

Paleet Oslo Fika Magazine

Vind jij het ook lastig om in Scandinavië je hand op de knip te houden in de modewinkels? Dan kun je Paleet in Oslo beter overslaan. Dit miniwinkelcentrum, of winkelgalerij, in hartje stad is namelijk heel hebberigmakend!

Roségoud

Normaliter zijn winkelcentra nogal massaal of overdreven chique (denk aan meters goud en marmer), maar bij Paleet is dat wel anders. Stijlvoller dan dit, ga je winkelcentra waarschijnlijk niet vinden. In het drie verdiepingen tellende pand is roségoud het hoofdthema, en dat vind je dan ook op veel plekken terug – waaronder het plafond. Verder is er veel gebruik gemaakt van warme materialen zoals hout en vind je meubels met gestoffeerd met fluweel.

Concept stores

In het winkelcentrum zijn een aantal fijne conceptstores gevestigd. Een van onze favoriete adresjes is Cornelias Hus, waar je niet alleen terecht kunt voor kleding, maar ook voor woonaccessoires en beautyproducten. Uitgeshopt? Wandel dan zeker even binnen bij United Bakeries waar ze de lekkerste koffies serveren.

Paleet Oslo Fika Magazine Paleet Oslo Fika Magazine Paleet Oslo Fika Magazine Paleet Oslo Fika Magazine Paleet Oslo Fika Magazine

Paleet

Paleet is van 10.00 – 20.00 geopend en is gevestigd aan de Karl Johans gate 37.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende