&Other Stories introduceert recycleprogramma

&Other Stories

Steeds meer Scandinavische kledingmerken komen met projecten om de duurzaamheid te verbeteren en de footprint te verkleinen. Grote namen als Filippa K en H&M hebben al ruime tijd zo’n programma en nu komt ook het zusje van H&M, &Other Stories, met een recycleplan.

Wat houdt het in?
&Other stories wil graag hun footprint in de modewereld verkleinen en recyclen is daar een groot onderdeel van. Daarom introduceert het merk een recycleplan voor zowel de kledingafdeling als de beautyafdeling. Vanaf de herfst van dit jaar kun je in Zweden, België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, Engeland en Amerika je steentje bijdragen.

Beauty
Heb je lege verpakkingen van &Other Stories’ beautyproducten? Vanaf nu kun je deze terug brengen naar de winkels. In ruil hiervoor krijg je 10% korting op je volgende aankoop.

Kleding
Ook kleding (van welk merk dan ook) kun je bij &Other Stories inleveren. De kleding die je inlevert wordt gebruikt voor materialen in de bouw, geofleece, ondertapijt, knuffels, inlegzolen en ga zo maar door. Je levert simpelweg een tas met kleding in bij je dichtsbijzijnde winkel en ook hiervoor krijg je 10% korting op je volgende aankoop.

Wil je meer weten over het recycleprogramma? Kijk dan op de website.

&Other Stories


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende