Op bezoek bij: Northbound Den Haag

Hoe graag we ook ieder weekend het vliegtuig naar Scandinavië zouden pakken, het zit er niet altijd in. Gelukkig zijn er ook in Nederland genoeg plekken om even te ‘proeven’ van de noordelijke vijf landen en daarom deelt Fika Magazine in de rubriek ‘Op bezoek bij…’ Nederlandse adresjes met een Scandinavisch tintje. Hoog bovenaan het lijstje stonden de twee Northbound winkels, gevestigd in New Babylon, hét nieuwe winkelcentrum van Den Haag.

Winkel & webshop
Twee jaar geleden gooide eigenaresse Mila Kluen het roer om. Ze liet haar veilige, vaste baan achter zich en besloot tassen van haar Noorse vriendin naar Nederland te importeren – daar moest markt voor zijn. Maar het bleef niet alleen bij tassen. Wat werd geboren was een Scandinavische concept store met de meest prachtige merken uit het hoge noorden. Ze hing er de naam Northbound én een webshop aan. Geen verkeerde keus. Wie bij Northbound binnenstapt, ziet direct dat Mila het heeft begrepen. Het ene na het andere – vaak onbekende – Scandinavische merk springt in het oog. In de rekken en op de tafels vind je onder andere merken als Moo Norway, The Baand, Bread&Boxer, KORBO, Triwa en Are you Swedish.

Bijzondere verhalen
Bij mooie producten blijft het niet alleen. Achter ieder merk zit een bijzonder verhaal. Of het nu een familiebedrijf uit een klein Noors dorpje is of een bijzonder ecologisch project, Mila kan je er alles over vertellen. En dat maakt Northbound zo bijzonder.

Northbound

Bij Northbound is alles goed op elkaar afgestemd zonder dat het te keurig wordt

Northbound2

De kleding en accessoires zijn nét even anders, waardoor niet iedereen er in loopt

Northbound3

 

Northbound4

Bij Northbound at home vind je hebberigmakende accessoires voor in huis, zoals kaarsen, plaids & kussens

Northbound5


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende