My Residence: internationaal bookazine van Zweedse Residence

My Residence

Ben je gek op Scandinavisch interieur? En blader je het liefst alle (online) magazines door voor de mooiste binnenkijkers? Dan ga je dit nieuws leuk vinden. Het Zweedse woonblad Residence komt namelijk met een internationaal bookazine, in het Engels geschreven, dat bol zal staan van de mooiste interieurs.

De (internationale) belangstelling voor Zweedse design en Zweedse interieurs wordt almaar groter en dus is het een logische stap van het tijdschrift. Wat kun je verwachten? De lay-out van het bookazine zal experimenteler worden dan het huidige tijdschrift Residence. Ze leggen een sterke focus op Zweeds design en Zweedse architectuur met veel binnenkijkers en tips van gerenommeerde architecten. Het bookazine krijgt de naam My Residence mee en ligt naar verwachting begin februari in de (online) boekwinkels.

Ga jij My Residence in huis halen?

Bron afbeelding: Residence


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende