Misty Mountain: haal Scandinavië in huis met deze prints

Misty Mountain Fika Magazine

Naast het minimalistische design, de pure keuken en de fantastische mode, staat Scandinavië natuurlijk ook bekend om haar prachtige natuur. Uitgestrekte landschappen waar je niets anders hoort dan je eigen adem. Iemand die die landschappen als geen ander kan vastleggen is fotograaf Ursula Jernberg, de dame achter Misty Mountain.

Scandinavische stilte

Ursula was in 2010 op vakantie in Noorwegen. Voor het eerst in haar leven ervoer ze daar échte stilte. Die stilte maakte dat ze verliefd werd op Scandinavië. En die liefde zet ze tegenwoordig om in de prachtigste prints.

Misty Mountain Fika Magazine Misty Mountain Fika Magazine Misty Mountain Fika Magazine

Misty Mountain

Ursula gaat regelmatig terug naar het hoge noorden om de mooiste landschappen en details vast te leggen. Haar productlijn, Misty Mountain, bestaat uit prints van hoge kwaliteit. Met die prints hoopt ze iets van de stilte uit Scandinavië naar jouw huis te kunnen brengen.

Win een print!

Fika Magazine kan daar nu een steentje aan bijdragen; wij mogen namelijk een van de prints weggeven! Wil jij kans maken op ‘Wolves’ (eerste afbeelding), laat dan een berichtje achter in de reacties en wie weet hangt de print* binnenkort in jouw huis!

*De print wordt geleverd exclusief lijst.

Deze actie is inmiddels verlopen.

20 suggesties bij “Misty Mountain: haal Scandinavië in huis met deze prints


 1. Jouke zegt:

  Echt onder de indruk van de schoonheid en rust die de foto’s uitstraln.Dat past helemaal in ons huis, als groot Scandinavië-fans. Echt super dat je er één mag weggeven.
 2. Annet zegt:

  De reden dat wij 4 husky’s hebben komt doordat onze kinderen helemaal weg zijn van wolven. Die zijn helaas niet te houden als huisdier maar een prachtige foto aan de muur maakt een hoop goed.


 3. Janet zegt:

  Wow! Mijn zoon,11, is gek van wolven! Wat zou ik hem verassen met zo’n prachtige foto. Ik doe graag mee met deze winactie!


 4. Jacq zegt:

  Peachtige foto’s zeg, de wolven zijn uniek en wat mooi om ze van zo dichtbij te kunnen fotograferen en zien! Indrukwekkend, dus graag deze print!


 5. christa zegt:

  wauw, ik kende de webshop nog niet. Wat een mooi verhaal erachter en wat een prachtige prints verkoopt Ursula in haar webshop! Verliefd! Ik waag graag een kansje voor de wolvenprint voor mijn zusje die keihard gebikkeld heeft om haar afstudeeronderzoek over genetische problemen bij Scandinavische wolven af te ronden en nu zelfs gepubliceerd gaat worden in een wetenschappelijk tijdschrift! De print zou mooi tot recht komen bij haar aan de muur. 6. Cordula Bonsel zegt:

  Wat een super mooie print!
  Ik zou hem graag voor mijn zoon willen winnen aangezien hij helemaal gek is van wolven 🙂
 7. Barisca zegt:

  Prachtig, de afbeeldingen ode posters stralen rust uit, de rust van de omgeving. Echt heel mooi.


 8. Magda Timmermans zegt:

  Wow! De perfecte combinatie van mijn geliefde Scandinavië en het mooiste dier op aarde! Volledig verliefd! Wat zou dat gaaf zijn om te winnen, elke dag opnieuw er naar mogen kijken!!Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende