IKEA x Colette: nu al de leukste samenwerking van 2018

IKEA x Colette Fika Magazine

Afgelopen week kwam er weer fijn nieuws naar buiten van onze favoriete Scandinavische budgetketen: IKEA brengt volgend jaar een collectie uit in samenwerking met het Franse warenhuis Colette. IKEA x Colette is nu al de leukste samenwerking van 2018.

IKEA x Colette

In samenwerking met Colette’s creative director Sarah Andelman wil IKEA de kracht van details verder ontdekken en design bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Om de samenwerking af te trappen stoppen ze de FRAKTA-tas (je weet wel, de blauwe tas met het logo op de hengsels waar altijd veel meer producten in terecht komen dan je van te voren dacht) in een nieuw jasje. De tas wordt voorzien van speelse blauwe stippen, waar Colette om bekendstaat.

IKEA x Colette Fika Magazine

2018

Ons geduld wordt nog wel even flink op de proef gesteld: de IKEA x Colette collectie is pas vanaf 2018 verkrijgbaar bij IKEA en is onderdeel van Colette’s twintigste verjaardag in Parijs.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende