IKEA opent pop-up store in Amsterdam

Vrijdag 27 maart opent IKEA een pop-up store in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Hier zal een speciale kunstcollectie voor het eerst getoond en verkocht worden. De collectie bestaat uit verschillende werken van twaalf straatartiesten van over de hele wereld. Van New York graffiti artist John Crash Matos tot kunstenaar Erosie uit Nederland.

“Met de Art Event 2015 Street Art limited collectie willen we kunst bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen, want wij vinden dat kunst thuishoort bij mensen thuis. Daarnaast geven we deze getalenteerde artiesten een wereldwijd podium”, vertelt Niclas Karlsson, Sales Manager IKEA Nederland. “De posters zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en we verwachten dat ze straks de winkels uitvliegen.”

De winkel is van vrijdag 27 t/m zondag 29 maart geopend aan de Utrechtsestraat 105. Hier kunnen bezoekers de collectie niet alleen bekijken en hun eigen kunstwerk bemachtigen, maar ook alles ontdekken over de straatkunstenaars en de wijze waarop hun kunstwerken tot stand zijn gekomen.

Geen tijd om tijdens het weekend van 27 maart naar Amsterdam af te reizen? Vanaf april zijn de werken in de webshop en in alle vestigingen van IKEA te koop.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende