DIY: giftboxes

Via Pinterest kwamen we een leuke inpaktip van blogster Catherine tegen: gift boxes gemaakt van toiletrollen. Hoe slim! Wij maakten er onze eigen versie van met rendieren. Handig als je last minute nog een klein cadeautje moet inpakken en het toch net wat feestelijker wilt maken dan het standaard inpakpapier.

Wat heb je nodig?
Toiletrollen
Printpapier
Lijmstift
Lint/touw

Hoe maak je ze?
Print een leuk patroon uit van rendieren (op Pinterest/Google images vind je er genoeg). Knip het papier op maat van je toiletrol. Rol het papier om de toiletrol en plak het vast met een lijmstift. Stop je cadeautje in de toiletrol en voeg eventueel nog wat wattenbolletjes of papiersnippers toe om het extra feestelijk te maken. Vouw de toiletrollen aan beide zijden dicht – probeer er halve maantjes van te maken. In principe is je gift box dan klaar. Je kunt er nog lint of touw omheen doen en er een naamkaartje aan hangen.

giftbox uitleg2


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Blue monday

Gift Guide: Reizen

Volgende