Binnenkijker: romantisch Pippi Langkous-huis in Zweden

Het eerste waar we aan dachten toen we dit fantastische huis tegenkwamen? Pippi Langkous! En dat niet van binnen – het interieur is een tikje stijlvoller dan hoe Villa Kakelbont – maar met name van buiten. Het groene, houten huis is het ultieme familiehuis waar je maar wat graag op zondagochtend wakker wordt en een uitgebreid ontbijt in de keuken met openslaande deuren nuttigt. Het huis is eigendom van blogger en ondernemer Hanna, haar man en kinderen en staat in het Zweedse Täby.

Idyllisch huis in Zweden

Pippi Langkous huis Zweden Fika Magazine Pippi Langkous huis Zweden Fika Magazine Pippi Langkous huis Zweden Fika Magazine Pippi Langkous huis Zweden Fika Magazine Pippi Langkous huis Zweden Fika Magazine Pippi Langkous huis Zweden Fika Magazine Pippi Langkous huis Zweden Fika Magazine Pippi Langkous huis Zweden Fika Magazine Pippi Langkous huis Zweden Fika Magazine

Neem vooral ook nog even een kijkje op het fantastische Instagramaccount van Hanna, waar ze regelmatig foto’s van haar huis plaatst.

Bron: Hannas Änglar, via Style Files


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende