Binnenkijker: monochroom appartement in Zweden

monochroom interieur fika magazine

Het is weer zover, we zijn weer eens verliefd geworden op een Scandinavisch appartement. Ditmaal een prachtig Zweeds exemplaar dat monochroom is ingericht.

In het huis vind je een mooie mix van moderne en wat klassiekere meubels. Dit appartement bewijst maar weer dat je prima stijlvol kunt wonen op een klein aantal vierkante meters, door simpelweg slim gebruik te maken van de ruimte en het kleurpalet rustig te houden.

Oh, en hoe leuk is dat balkon?!

monochroom interieur fika magazine monochroom interieur fika magazine monochroom interieur fika magazine monochroom interieur fika magazine Zweeds appartement fika magazine Zweeds appartement fika magazine Zweeds appartement fika magazine Zweeds appartement fika magazine Zweeds appartement fika magazine Zweeds appartement fika magazine

Benieuwd naar meer Scandinavische huisjes? Kijk tussen de rest van onze binnenkijkers en doe inspiratie op voor je eigen stulpje!

Fotocredits: Anders Bergstedt
Bron: Entrance, via Dust Jacket

Één suggestie bij “Binnenkijker: monochroom appartement in Zweden

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende