Binnenkijker: kleurrijk Scandinavisch appartement

scandinavisch appartement fika magazine

De meeste binnenkijkers die we op Fika Magazine laten zien, zijn typisch Scandinavisch. Natuurlijke kleuren overheersen en de stijl is in veel gevallen minimalistisch. Vandaag laten we je een compleet andere stijl zien, namelijk het kleurrijke appartement van Karen Maj Kornum die het bedrijf Another Ballroom runt.

Eclectisch

Karen begon Another Ballroom uit een grote passie voor esthetiek, harmonie, mensen, cultuur, kunst, design en een alternatieve kijk op interieur design. De online shop is een mix van kunst, interieur-accessoires en textiel. De unieke producten vind je ook terug in het huis van Karen, dat een prachtige mix is van kleurrijke items.

Scandinavisch appartement

Kom binnen in een prachtig Scandinavisch appartement…

Scandinavisch appartement Fika Magazine Scandinavisch appartement Fika Magazine Scandinavisch interieur Fika Magazine Scandinavisch interieur Fika Magazine Scandinavisch interieur Fika Magazine Scandinavisch interieur Fika Magazine Scandinavisch interieur Fika Magazine

 

Fotocredits: Jonas Lundberg
Bron: My Lovely Things via Style Files.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende