Agnes' Aanrader: Vagabond Chelsea boots

vagabond chelsea boots

Twee weken terug was ik in Kopenhagen en daar zag ik werkelijk elk meisje in zwarte laarsjes lopen. Chelsea boots om precies te zijn. Simpele enkellaarsjes, zonder hak, met elastiek aan de zijkant. Helemaal in mijn straatje.

In Kopenhagen besloot ik ze niet te kopen, want, geen ruimte meer in mijn handbagage, maar eenmaal terug in Nederland was het eerste dat ik deed chelsea boots online zoeken. Ik vond het perfecte paar: Vagabond chelsea boots, met een iets puntige neus.

Sinds ze op de deurmat vielen, heb ik weinig andere schoenen meer gedragen, en dat vind ik eigenlijk best prima. Je bestelt de Vagabond Chelsea boots (Olga, om precies te zijn) hier.

Één suggestie bij “Agnes’ Aanrader: Vagabond Chelsea boots

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende