Agnes' Aanrader: Scandinavische geurkaars

De herfst is een van mijn favoriete seizoenen. En dan niet die grijze, regenachtige dagen, maar dagen met een strakblauwe lucht en een lekker fris windje. ‘s Avonds mag er dan best een stevig buitje vallen, want dan kruip ik op de bank met Netflix en een warme deken. De herfst is ook weer het seizoen voor kaarsen, want je snapt het al, de dagen worden korter en donkerder, dus wat verlichting doet ‘n mens dan goed. Zeker als die verlichting ook nog een lekker geurtje afgeeft.

Daarom zet ik vandaag 5x een Scandinavische geurkaars voor je op een rij die die herfstdagen (nóg) een stuk aangenamer maken.

Scandinavische geurkaarsen

 

1| & Other Stories

2| H&M Home

3| Scandinavisk

4| Björk & Berries

5| LA Bruket

Één suggestie bij “Agnes’ Aanrader: Scandinavische geurkaars

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende