Agnes' Aanrader: KREAFUNK koptelefoon

Koptelefoons. Ik heb er een haat-liefdesverhouding mee. Aan de ene kant kun je je er heerlijk mee afsluiten van de wereld en klinkt muziek zoveel mooier dan door normale oordopjes. Maar aan de andere kant zijn ze vaak foeilelijk en zo’n gevaarte op je hoofd is ook niet altijd even handig als je bijvoorbeeld ligt. Ik bleef daarom altijd stug bij oordopjes – zijn ook een stuk goedkoper. Tot ik de aHEAD koptelefoons van KREAFUNK tegenkwam. Die staan nu hoog op de verlanglijst, heel hoog.

KREAFUNK is een Deens merk dat werkelijk de mooiste audioproducten maakt. Naast koptelefoons hebben ze ook geluidsboxen in het assortiment en planken met ingebouwde boxen – inderdaad, geen lelijke grote boxen met bijbehorende snoeren meer in huis. Maar goed, die koptelefoons dus. Waarom wil je die nou wel hebben? Eén: ze zijn draadloos. Geen gedoe met dat snoer dat overal achter blijft hangen of net niet lang genoeg is als je ‘m in je laptop of computer plugt. Twee: ze zien er prachtig uit. Geen grote zwarte doppen op je oren, maar een mooie zwarte, witte, blauwe, mintgroene of rode band om je hoofd. Drie: er zit een ingebouwde microfoon in. Handig als je handsfree wilt bellen.

De koptelefoons kosten € 109 en zijn onder andere te bestellen bij Holy Cow en The Frozen Fountain.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende