Agnes' Aanrader: Arla Skyr

Weten jullie nog dat ik twee weken geleden schreef over Siggi’s Skyr en hoe jammer ik het vond dat de IJslandse yoghurt nog niet in Nederland te verkrijgen is? Alsof mijn gebeden zijn gehoord, vond ik het afgelopen week in het yoghurtschap. Van Arla.

Er zijn drie soorten verkrijgbaar: naturel, met honing en met framboos en cranberry. Mijn favoriet is de gewone naturelversie aangezien daar geen gekke of slechte ingredienten aan toe zijn gevoegd; gewoon puur natuur. Omdat skyr vrij dik is – vergelijk het met Griekse yoghurt – kun je er ook prima mee bakken. Denk aan een gezondere vervanger voor roomkaas in cheesecake. Verwacht dus binnenkort zeker een receptje online op Fika Magazine, want ik ga er absoluut mee aan de slag.

Heb jij Arla skyr al geproefd? En wat vind je ervan?

arla skyr

Één suggestie bij “Agnes’ Aanrader: Arla Skyr

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende