5 beste inpaktips voor een weekendje weg

inpaktips weekendje weg

Inpaktips – Ben je ook altijd maar bezig met reizen? Ben je ook altijd je volgende reis naar Zweden of Noorwegen aan het plannen? Er gaat niets boven het boeken van een weekendje weg, die bevestiging die in je e-mail verschijnt en het aftellen van de dagen tot je kunt vertrekken. Ook het inpakken is iets waar we naar uitkijken, maar toch kan het stressvol en vervelend zijn, want je bent bang dat je iets vergeet. Wees niet bang, vandaag delen wij onze 5 beste inpaktips voor een weekendje weg met je!

Met onze vijf beste inpaktips leer je hoe je moet inpakken op een manier die je reiservaring verbetert en niet verslechtert.

inpak tips weekendje weg

Tip #1 Plan je dagen (en je outfits)

Bij het samenstellen van je weekendpaklijst, pak je altijd in op outfits, niet op individuele items. Het lijkt misschien tegenstrijdig, maar het maakt een wereld van verschil.

En als jij jouw reisroute van tevoren weet, wordt het inpakken nog gemakkelijker. Op zaterdag Sightseeing en ‘s avonds de beste cocktailbar bezoeken? Klaar en klaar. In feite visualiseer ik vaak geplande activiteiten om me te helpen erachter te komen wat ik eigenlijk zou moeten dragen.

Probeer kleding te kiezen die je kunt multitasken. Ik ben vooral dol op deze midi-rokken, die overdag met sneakers en een T-shirt kunnen worden gedragen en ‘s avonds met een panty en een lichtgewicht trui.

PS Ik heb ook gemerkt dat het nooit pijn doet om extra ondergoed en sokken mee te nemen – ze nemen heel weinig ruimte in beslag en je weet maar nooit of je ze nodig hebt.

inpak tips weekendje weg

Inpaktip #2 Rol je kleren op

Er was een tijd dat ik stiekem dacht dat die mensen die hun kleren oprolden gewoon lui waren en geen zin hadden om te vouwen. In tegendeel! Dit is super slim! Echt, je zult versteld staan van hoeveel ruimte je nog over hebt in je handbagage als je jouw kleren oprolt.

Door kleuren op te rollen voorkom je ook nog eens kreuken (daarover meer in de volgende tip)

De beste manier van rollen? Truitjes met de bedrukte kant naar beneden leggen, de mouwen opvouwen en de open onder kant 2 cm opvouwen, het shirt dubbel vouwen en van boven naar beneden oprollen, nu kan je die 2 cm onderkant eromheen trekken en zal de rol blijven zitten.

 

Tip #3 Neem een ​​reisstoomapparaat mee

Vrienden van mij hebben me uitgelachen omdat ik er een heb meegenomen, maar ik zeg je, een reisstoom apparaat zou je nieuwe beste vriend moeten zijn – als dat nog niet het geval is.

Ik haat strijken met passie en zweer bij stomen. Het is een geweldige manier om je kleding op te frissen en die vervelende kreukels te verwijderen die soms gewoon niet kunnen worden aangepakt. Bovendien is dat kleine “puff”-geluid dat de stomer maakt vreemd genoeg bevredigend en ze zijn meestal heel gemakkelijk in te pakken.

Het enige wat je nodig hebt is wat water en voilà – je hebt een aantal kreukvrije outfits die erop wachten om gedragen te worden.

inpaktips weekendje weg

Tip #4 Maak gebruik van die beauty samples

Beauty samples zijn ideaal om mee op reis te nemen! Ik heb zelfs een hele doos aan hen gewijd, georganiseerd volgens hun missie (reinigen, toners, scrubs, enz.). Als ik een weekendje weg ga, open ik die doos en kijk ik welke monsters ik deze keer mee wil nemen.

Ze zijn niet alleen security-vriendelijk, maar ze nemen ook nauwelijks ruimte in beslag in mijn handbagage. Dat is nog eens iets moois.

inpaktips weekendje weg

Tip #5 Draag je grootste items tijdens de vlucht

Onze laatste inpaktip. Als je naar een koelere plek gaat, kun je je jas niet in je handbagage stoppen en kostbare ruimte en gewicht in beslag nemen, maar draag hem in het vliegtuig.

Tenzij ze er strikte regels tegen hebben, kun je het meestal in de bagagebak doen (ik heb de neiging om het bovenop mijn handbagage te plaatsen als er genoeg ruimte is). Hetzelfde geldt voor schoeisel. Als het kouder is en je wilt laarzen meenemen, neem die schatjes dan mee in het vliegtuig.

Nu ben je helemaal klaar voor je weekendje naar Kopenhagen!

 


Doepser leven

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende