Sugar Helsinki komt met een pop-up store naar Nederland!

Sugar Helsinki

Het is jullie vast niet ontgaan: de Scandinavische landen zijn koplopers op het gebied van duurzaamheid. Er zijn tal van merken die duurzamer produceren, of zelfs volledig sustainable zijn. Om die merken te ondersteunen zijn er steeds meer communicatiebureaus die zich specialiseren in de promotie van duurzame labels. In Nederland is W.Green daar een mooi voorbeeld van en in Finland is dat Sugar Helsinki. En precies die twee communicatiebedrijven hebben hun handen ineengeslagen en komen met een pop-up store vól Scandinavische merken.

Sustainable Scandinavisch

Op 6 november opent de Sugar Helsinki sustainable Pop-up store aan de Prinsengracht in Amsterdam. De winkel wordt volgehangen met fijne labels zoals Arela, NORDIQ Nutrition, Melli EcoDesign, SAANA JA OLLI (waar wij al eens eerder over schreven) en Secto Design. Doel van de pop-upwinkel is om kleine, lokale merken die dezelfde holistische waarden delen en een duurzame standaard ambiëren, samen te brengen onder een dak. In de shop van Sugar Helsinki en W. Green vind je een divers arrangement, van fashion en skincare tot interieur en kinderkleding. Volgens de communicatiebureaus laat de Scandinavische souplesse zien dat je voor een duurzame levensstijl niet in hoeft te leveren op esthetiek of kwaliteit.

Sugar Helsinki sustainable pop-up store

De Sugar Helsinki sustainable pop-up store is tot 12 november dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 aan de Prinsengracht 715 in Amsterdam. Naast shoppen, kun je er gedurende de week verschillende evenementen, lezeningen en workshops met betrekking tot een verantwoorde levensstijl volgen (houd de Facebookpagina van de shop in de gaten voor meer info). Wij gaan sowieso een kijkje nemen, jij ook?!

Sugar Helsinki

Fotocredits omslag: Arela


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende