Deze fantastische fluwelen stoeltjes van Søstrene Grene wíl je hebben!

sostrene grene velours stoeltje

Een trend die maar niet over lijkt te waaien in interieurland, is die van de fluwelen meubels en accessoires. Een blik op Pinterest en je komt geheid een donkerblauwe, fluwelen fauteuil of mostergeel, fluwelen poefje tegen. Ook bij de Scandinavische interieurmerken zitten er flink wat velours meubels in de collecties. Onder andere bij Søstrene Grene.

Fluwelen stoeltje bij Søstrene Grene

Søstrene Grene (onder andere te vinden in Amsterdam, Groningen en Den Haag) staat bekend om haar goedkope (woon)accessoires en fijne meubeltjes. Zo goedkoop (€ 52,88) als dit stoeltje zagen we de fluwelen trend nog niet eerder. Het exemplaar is vanaf 16 maart verkrijgbaar bij de winkels; dus zet je tentje maar vast op, want het zal ons niets verbazen als dit item binnen no-time uitverkocht is.

søstrene grene stoeltje

Gubi dupe

Het stoeltje doet ons erg denken aan het populaire Gubistoeltje, en is wat ons betreft een mooie dupe. Beter dan het origineel krijg je het natuurlijk nooit – maar als je het stoeltje vast wilt ‘voorproeven’ of er niet zo veel geld voor over hebt, dan is dit een mooi alternatief. Benieuwd naar de rest van de lentecollectie van Søstrene Grene? Neem dan een kijkje in de voorjaarscatalogus.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende