Muuto Fiber Chair

Een van de bekendste en meest geliefde merken uit Scandinavië is toch wel het Deense Muuto. Het is alles wat je van een Scandinavische merk verwacht: minimalistisch, ontzettend stijlvol en praktisch (hoewel dat laatste woord het merk niet echt recht doet). Afgelopen zondag lieten we je al de Muuto E27 zien, een prachtig lampje dat zeer geschikt is naast je bed, vandaag laten we je zien hoe je de Muuto Fiber Chair kunt combineren. Een fijn stoeltje dat je aan je werkplek kunt schuiven of rondom je eettafel kunt zetten.

De Muuto Fiber Chair is ontworpen door het ontwerpduo Iskos Berlin met het idee om maximaal comfort te bieden, met minimale ruimte. Het stoeltje is gemaakt van een biomateriaal dat voor 25% bestaat uit houtvezels. Van veraf lijkt het plastic, maar wie dichterbij het stoeltje staat, ziet het hout er duidelijk in terug. In totaal kun je uit 41 verschillende stoeltjes kiezen doordat Muuto vier onderstellen biedt en zittingen in allerlei verschillende kleuren.

Op welk stoeltje zou jij wel plaats willen nemen?

Muuto Fiber Chair

Muuto Fiber Chair2

Muuto Fiber Chair3

Muuto Fiber Chair4

Muuto Fiber Chair5

Bronnen: Afbeelding 1 // Afbeelding 2 // Afbeelding 3 // Afbeelding 4 // Afbeelding 5


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende