FM prijzenfestijn: customize je eigen Mapiful poster

Mapiful Fika Magazine

Als er een product Pinterestwaardig is, dan is het wel de Mapiful. Een poster met de plattegrond van een stad, plaats of land naar jouw voorkeur, die je zelf kunt customizen. Hoe leuk?!

Mapiful

Mapiful bestaat slechts ruim een jaar, maar is in die tijd explosief gegroeid. De tool werkt simpel: je vult te plaatsnaam die jij graag op een poster ziet in en er wordt automatische een kaart gemaakt. Je kunt de plattegrond vervolgens verplaatsen en in- en uitzoomen en de tekst van de header en divider aanpassen. Als alles naar wens is kun je nog kiezen uit vier thema’s en twee formaten, voordat-ie naar de drukker gaat en gratis thuis wordt bezorgd.

Win een poster!

En wij hebben goed nieuws: namens Mapiful mogen we één poster weggeven. Je kunt de poster helemaal zelf customizen. Vul voor morgenmiddag 15:00u onderstaand formulier in en maak kans!

Deze actie is inmiddels verlopen.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende