Deze fantastische IKEA-collectie ligt vanaf oktober 2017 in de winkels!

ikea x hay fika magazine

We beginnen het weekend goed: we hebben namelijk een heel groot lookbook van de nieuwe IKEA-collectie. Vanaf oktober vind je namelijk de Ypperlig-collectie bij het Zweedse woonwarenhuis: het resultaat van de IKEA x Hay samenwerking.

Ypperlig

Als je Fika Magazine al langer volgt, weet je waarschijnlijk dat we dol zijn op zowel IKEA als Hay, dus een samenwerking van die twee, past helemaal in ons straatje. De collectie is precies zoals je het van ze zou verwachten: toffe Scandinavische design, met een fijn prijskaartje. IKEA x Hay, oftewel Ypperlig, bestaat uit een collectie tijdloze basics die zijn aangepast aan de moderne wensen en behoeften. Denk aan minimalistische banken, stoere koffietafels en praktische accessoires. Ook de iconische blauwe tas van IKEA heeft een metamorfose gekregen.

IKEA x Hay

Ons hart gaat in ieder geval sneller kloppen van deze collectie. Welk product is jouw favoriet?

ikea x hay fika magazine ikea x hay fika magazine ikea x hay fika magazine ikea x hay fika magazine ikea x hay fika magazine ikea x hay fika magazine ikea x hay fika magazine ikea x hay fika magazine ikea x hay fika magazine ikea x hay fika magazine

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende