Hotels in Kopenhagen: de hotels van Guldsmeden zijn fijn en betaalbaar

hotels in Kopenhagen Axel Guldsmeden

Ben je opzoek naar hotels in Kopenhagen en wil je verzekerd zijn van een écht fijn en goed adresje tijdens je citytrip? Dan boek je een kamer bij een van de Guldsmeden hotels; ze liggen niet alleen centraal, maar zijn ook prachtig ingericht en doen je portemonnee niet al te zeer.

Guldsmeden hotels in Kopenhagen

In totaal zijn er vier vestigingen van de Guldsmeden hotels in Kopenhagen: Axel, Babette, 66 en Bertrams. Alle vier even heerlijk, dus dat wordt moeilijk kiezen.

Axel Guldsmeden

hotels in Kopenhagen Axel Guldsmeden hotels in Kopenhagen Axel Guldsmeden hotels in Kopenhagen Axel Guldsmeden hotels in Kopenhagen Axel Guldsmeden hotels in Kopenhagen Axel Guldsmeden

Het grootste hotel van de keten in Axel Guldsmeden dat in 2007 opende. Het hotel is niet alleen prachtig ingericht; er is ook gedacht aan het milieu. Het hotel kreeg onder andere het gouden Ø en Green Globe-certificaat. In deze vestiging vind je 125 kamers en twee waanzinnige penthousesuites met privé dakterras en een hottub. Je overnachting wordt helemaal compleet gemaakt door de Axel Spa. Axel Guldsmeden ligt in de populaire wijk Vestrbro.

Babette Guldsmeden

hotels in Kopenhagen Babette Guldsmeden hotels in Kopenhagen Babette Guldsmeden hotels in Kopenhagen Babette Guldsmeden

In het historische centrum van Kopenhagen ligt Babette Guldsmeden. Dit hotel is niet alleen comfortabel om te overnachten; het pand op zich is al een hele attractie. Het heeft de bijzonderste details, en een heerlijke oranjerie waar het vooral in de zomer goed toeven is.

66 Guldsmeden

hotels in Kopenhagen 66 guldsmeden hotels in Kopenhagen 66 guldsmeden

Het allereerste hotel van de Guldsmeden-keten is 66, voorheen Carlton. Dit hotel is net zoals Axel gevestigd in de gezellige buurt Vesterbro en telt 74 fijne kamers. Met tal van gezellige restaurants en cafés om de hoek is dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Kopenhagen.

Bertrams Guldsmeden

Hotels in Kopenhagen Bertrams 1 Hotels in Kopenhagen Bertrams 1
Hotels in Kopenhagen Bertrams 1 Hotels in Kopenhagen Bertrams 1

Het kleinste hotel van het rijtje is Bertrams. Deze vestiging met 47 kamers opende in 2005. De gehele begane grond bestaat uit loungeruimtes, een cafe en een tuin. De leukste bezienswaardigheden van Kopenhagen liggen op loopafstand, net zoals veel restaurants en cafés. Het hotel is minder geschikt om te overnachten met kinderen, daarvoor kun je beter een van de bovenstaande opties kiezen.

En, welke wordt het?!

Bron foto’s: Guldsmeden Hotels


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende