Een echte Pippi Langkous-kamer bij IKEA

In de Amsterdamse IKEA kun je sinds vorige week een Pinterestkamer bewonderen. De Zweedse woongigant riep Nederlanders op om hun ideale bad- en slaapkamer te creëren op Pinterest. Bijna 1.000 mensen reageerden op de oproep en Vanessa Obini kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Ze liet zich inspireren door Pippi Langkous en bracht haar Pinterestbord tot leven.

“Ik wilde een ruimte creëren waar mensen zich in alle rust terug kunnen trekken. Hierbij heb ik me laten inspireren door mijn jeugdheldin Pippi Langkous. Het resultaat is fantastisch geworden: een speelse en serene ruimte vol kleur waar je je fantasie de vrije loop kan laten en op de muren mag tekenen. Geweldig dat ik nu andere mensen kan inspireren met mijn ideale bad- en slaapkamer”, aldus Vanessa.

De Pippi Langkous-kamer in het echt zien? De aankomende maanden kun je in de IKEA in Amsterdam terecht en neem je direct alle spullen mee naar huis. Ook Fika Magazine is op Pinterest te vinden met tal van inspirerende borden.

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende