Bjork & Berries Never Spring

Waar de modemerken uit Scandinavië wereldwijd bekend zijn, staan de beautymerken uit het Noorden vaak een beetje in de schaduw. Zonde, want ook die verdienen een plekje in de badkamer of op de kaptafel.

Een van onze favoriete merken is Björk & Berries. Een Zweeds merk met heerlijke producten voor je huid en haar maar ook voor in huis. Onlangs lanceerden ze in hun collectie Never Spring twee nieuwe producten: shampoo en conditioner. De Never Spring lijn wordt omschreven als een geur van de tijd vlak voor de lente. Oftewel een ontzettend frisse geur met noten van citroen en cederhout. Het geheime product wat de lijn kenmerkt is de duindoorn. Goed die shampoo en conditioner is dus nieuw in de lijn. Wat kun je ervan verwachten? De shampoo doet uiteraard wat-ie moet doen, namelijk je haar schoon achterlaten, maar hij zorgt er ook voor dat je haar gaat glanzen en gehydrateerd wordt. De conditioner is een mooie aanvulling, want die zorgt ervoor dat je je haar makkelijk uit kunt kammen en niet te zwaar aanvoelt – wat veel conditioners wel doen.

Het fijne van deze haarproducten is ook nog eens dat het organic is en dus zo lekker ruikt naar de lente die nooit komt.

De shampoo is € 25,- en voor de conditioner betaal je € 27,-.

product product (1)

Één suggestie bij “Bjork & Berries Never Spring

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende