Binnenkijker x shopping: te gek appartement in Göteborg

binnenkijker fika magazine

Er zijn sinds het begin van Fika Magazine al behoorlijk wat binnenkijkers online verschenen (je vindt ze hier). Maar hoe leuk we die binnenkijkers ook vinden, we willen graag iets extra bieden. Daarom staat er vanaf nu onder iedere binnenkijker een shopping: een overzichtje van producten (of vergelijkbare) die in de desbetreffende binnenkijker voorkomen. Zo kun je niet alleen inspiratie opdoen, je kunt ook gelijk aan de slag in je eigen interieur door de items in je digitale winkelmandje te gooien. Handig!

Binnenkijker in Göteborg

We trappen deze vernieuwde serie binnenkijkers af met een prachtig appartement in Göteborg. Ondanks de zwarte vloeren en keuken is het een fraaie, lichte ruimte waar we maar wat graag in zouden willen trekken. Kijk snel verder!

binnenkijker fika magazine binnenkijker fika magazine binnenkijker fika magazine binnenkijker fika magazine appartement in Göteborg fika magazine appartement in Göteborg fika magazine appartement in Göteborg fika magazine appartement in Göteborg fika magazine appartement in Göteborg fika magazine

binnenkijker fika magazine

1 Eetkamerstoel, Vitra
2
 Monstera Deliciosa
3
Schoentjes met palmbomen, Penelope Chilvers
4
Vloerkleed, Sukhi
5
Stoeltje, Gubi
6
Schapenvachtje, IKEA
7
Rieten stoel, Bloomingville

Wat vind jij van de nieuwe serie binnenkijkers met shopping? Laat het ons weten!

Bron binnenkijker: Elle Decoration, via Nordic Design
Fotocredits: Lile Klein


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende