Agnes' Aanrader: Erik & Emilia

Met de hittegolf van afgelopen week is – naast heel veel waterijsjes – een zonnebril voor mij onmisbaar. Hij beschermt natuurlijk niet alleen m’n ogen, maar zorgt er ook voor dat ik niet van die gezellige rimpels om m’n ogen krijg. En niet geheel onbelangrijk, hij beschermt mij tegen hoofdpijn. Afgelopen week ontdekte ik een voor mij nieuw Zweeds zonnebrillenmerk: Erik & Emilia, als sinds 2011 in Nederland te verkrijgen.

Het is mij een raadsel waarom ik het nog niet eerder tegen ben gekomen, maar goed, die zonnebrillen dus, die zijn prachtig. Ze hebben allerlei verschillende modellen, van rond tot vierkant en van klein tot groot. Ook staat hun merknaam er niet overdreven groot op en zijn ze goed van kwaliteit. Mijn favoriet is de Renskär Pink, een rond model in een barbieroze kleur.

Welke is jouw favoriet?


26386398-origpic-8d8865

 

22321636-origpic-8d6cec

22321605-origpic-190ca2

16491033-origpic-44228f

11267021-origpic-90e2bb


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende