Weekendtip: het Lumière Crime Festival in Utrecht

Lumière Crime Festival Fika Magazine

Aanstaande zaterdag is het zover: dan vindt alweer voor de vijfde keer het Lumière Crime Festival plaats. Een evenement dat geheel in het teken staat van Scandinavische topcrimeseries.

Wat is het Lumiere Crime Festival?

Het Lumière Crime Festival wordt ieder jaar door Lumière (uitgever van Scandinavische misdaadseries in Nederland) georganiseerd in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Liefhebbers van Scandinavische series kunnen zich de hele dag onderdompelen in Nordic Noir op het grote doek.

Wat staat er op het programma?

Tijdens het festival kun je de eerste aflevering van verschillende series op groot scherm bekijken. Onder andere de eerste aflevering van The Legacy seizoen 3, Dicte seizoen 3 en Midnight Sun. Ook zijn er Q&A-sessies met topacteurs en producenten en toelichtingen van schrijvers. Kortom: een must go voor iedereen die verzot is op Scandinavische crimeseries. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Lumière Crime Festival Fika Magazine

Meer Scandinavische crime?

Lees dan ook vooral even deze artikelen:


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Volgende